Međunarodni sajam INOCOOP

inocoop2INOCOOP Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva

Vođeni višegodišnjim pozitivnim iskustvom organizovanja i održavanja sajma i opštoj zainteresovanosti da ova manifestacija postane tradicionalna sajamska priredba RPK Zrenjanin odlučila je da organizujem četrnaesti po redu sajam „INOCOOP“.

inocoop1Na dosadašnjim sajmovima učestvovalo je preko 2000 izlagača iz zemlje i inostranstva, što ovoj manifestaciji daje i internacionalni karakter. Pod sloganom inovacija, kooperacija i preduzetništva u strukturi sajma

"INOCOOP" dominira proizvodna delatnost sa preko 85 %, dok ostatak predstavljaju turističke i uslužne delatnosti. Po organizacionoj strukturi učesnici sajma mahom su preduzetnici, mada učešće u značajnoj meri imaju i velike kompanije, udruženja, agencije i predstavnici starih zanata.

 
Sajam funkcioniše po principu kompletno opremljenog štanda čija veličina može biti od 9 do 36 kvadratnih metara.

Organizator sajma „INOCOOP“ je Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin u saradnji sa Turističkim centrom Grada Zrenjanina.

Sajam "INOCOOP" je jedinstvena prilika da se na području Srednjobanatskog regiona izvrši kvalitetna prezentacija i promocija proizvoda i usluga i u relativno kratkom vremenu ostvare pozitivni kontakti sa većim brojem potencijalnih klijenata u cilju uspostavljanja dalje uspešne poslovne saradnje.

inocoop3

 

 

Osnovni razlozi za učešće na sajmu „INOCOOP“ su:  

  • Potpuna i dalja afirmacija inovativnosti, kooperacija i preduzetništva
  • Direktni kontakti sa velikim brojem potencijalnih klijenata i poslonih ljudi
  • Susreti i posete privrednih delegacija iz zemlje i inostranstva
  • Razmena mišljenja oko mogućnosti investiranja u region
  • Besplatni edukativni seminari i predavanja
  • Besplatne organizacije promocija proizvoda i proizvodnih programa svih zainteresovanih učesnika sajama za vreme trajanja sajma
  • Organizacija bilateralnih razgovora privrednika i preduzetnika
  • Vrlo atraktivne, skoro simbolične cene izlaganja na sajmu i profesionalna podrška organizatora svim izlagačima na sajmu.

inocoop4

 

Učešće stranih izlagača i internacionalizacija sajma "INOCOOP" prilika je za sve izlagače sa domaćeg tržišta , ali i za lokalnu sredinu, da otvore šansu ka novim investicijama kojima će se unaprediti privredni sadržaji, otvoriti eventualno nova radna mesta, razmeniti znanja i iskustva i steći uslovi za prevazilaženje nadolazećeg drugog talasa ekonomske krize.

Za vreme održavanja sajma organizator u saradnji sa drugim organizacijama i učesnicima priprema i niz pratećih programa i manifestacija kroz organizovanje seminara, okruglih stolova, prezentacija, tematskih konferencija, kao i posete zvaničnika i poslovnih delegacija iz zemlje i inostranstva.

Sajam "INOCOOP" je organizovan po svim standardima važećim za ovakvu vrstu manifestacije uz odgovarajuću medijsku promociju preko sredstava javnog informisanja lokalnog i šireg karaktera. Za sve učesnike i posetioce biće obezbedjene posebne pogodnosti u korišćenju ugostiteljskih usluga, nagradnih igara i dr.

 
Prijave za učešće na sajmu
cenovnik poslovnog prostora i sve dodatne informacije mogu se dobiti u:
Regionalnoj privrednoj komori Zrenjanin
Kralja Petra I 3/1 
Tel.023/535-890 ili na
 www.rpkomora-zr.co.rs

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Turistička organizacija

grada Zrenjanina

Ulica: Koče Kolarova 68,

23000 Zrenjanin, Srbija

tel. +381 23 523 160

fax +381 23 523 161

e-mail : office@visitzrenjanin.com


Turističko

informativni centar

Ulica: Subotićeva 1,

23000 Zrenjanin, Srbija

tel. + 381 23 581 890

fax. +381 23 523 260

e-mail : tic@visitzrenjanin.com

gradituristicka

Ovo je stranica za one koji su nekada bili, a nisu otkrili jedinstvena blaga grada na reci Begej. Ovo nije samo turistička prezentacija. Ovo su živi otkucaji Zrenjanina, srca regije Banat. Od nas, koji u njemu živimo...

Grad Zrenjanin i TO grada Zrenjanina

Gradska uprava: 315-0111

Centar za obaveš. 985 523-985

Policijska uprava 192 564-112

Vatrogasna služba 193

Hitna pomoć 194


Dežurni Lekar: 562-066

Elektro Distribucija 543-210

Elek.Dist. Dispečar. 522-444

Osnovni sud: 564-737

Viši sud: 564-712

Privredni sud: 561-929

Prekršajni sud: 525-253

Opštinsko javno tužil.: 560-150

Free Joomla! template by L.THEME