Soundlovers - Muzički festival

soundlovers1Soundlovers - Muzički festival

Spektakl pod otvorenim nebom, najveći muzički festival u Banatu "SoundloversĆ"

Sredinom leta, 26. i 27. jula, ljubitelji dobrih ritmova moći će da uživaju u spektakularnom vikendu u Zrenjaninu ! „Soundlovers“ je festival elektronske muzike, jedini ove vrste u Banatu. Tradicionalno će i ove godine klaberi iz Zrenjanina, i cele zemlje uživati u nastupima svetskih zvezda na prostoru letnje kino bašte u centru Zrenjanina – „Old Summer Cinema“. Festival će trajati dve večeri, tokom kojih će se na festivalskoj bini smeniti nekoliko domaćih i evropskih izvođača, jedan izvođač iz Amerike i brojni perfomeri.

 

soundlovers2Ovogodišnji Soundlovers, razlikuje od prethodnih jer će prvi put centralno ime festivala dama u svetu klabinga. Poučeni prošlogodišnjim dobrim iskustvom sa ženskim disk džokejima, organizatori će i ove godine iznenaditi publiku atraktivnom plavušom koja dolazi iz Mađarske. Svoj muzički kvalitet proslavila je u svetu I jedna je od najtraženijih u svom poslu - DJ Viktoria Metzker !

Viktoria Metzker : Napravićemo žurku za pamćenje Melodičan i pitak zvuk koji Viktoria neguje na svojim nastupima, prava je esencija dobrog, pokretačkog ritma.

Festival će u petak 27. jula otvoriti Ian Carisi, fenomenalni DJ iz San Franciska, kreator radio emisije "Planet E", čovek čije su rezidenture u Njujorku, Moskvi i širom Velike Britanije posebni doživljaji za svakog ljubitelja elektronskog zvuka. Ove godine se u "lajnapu" nalaze čak tri popularna DJ dvojca.

Odlični, širom sveta čuveni remixeri"Malibu Breeze", hitmejkeri domaće house scene "The Beatshakers" i mladi DJ dvojac sa vrtoglavim usponom na sceni -"Babysiters", najavili su zabavu za pamćenje. Vrhunac petog banatskog DJ spektakla biće dugogodišnji rezident najboljih žurki u Vojvodini, „iskusni lisac“ iz Novog Sada - DJ Vladimir Aćić.

 

soundlovers3Malibu Breeze uradiće remix za festivalsku himnu "Celebrate summertime" koji će izdati čuveni producenti "Stereo Palma" Peti "Soundlovers Festival" biće i regrutni centar mladih talenata u elektronskoj muzici, kroz DJ takmičenje - "BE A DJ SUPERSTAR". Najbolji po glasovima publike i stručnog žirija, predstaviće se brojnoj festivalskoj publici u warm up delu festivalskih večeri.

soundlovers4Nakon četiri godine građenja pozitivnog imidža u svetu klubske scene u Srbiji i odabira najpoznatijih svetskih DJ imena, organizatori ističu da su se petom festivalu još ozbiljnije posvetili, naročito u smeru Internet promocije koja će ove godine imati cilj da maksimalno unapredi posećenost ovog muzičkog događaja. DJ tshirt shirt fashion summer urban style.

Očekuje se da će ove godine letnji bioskop u Zrenjaninu ugostiti više od 6000 posetilaca iz svih krajeva Srbije. Festivalske majice, povoljan smeštaj u Zrenjaninu, redizajnirani web sajt, i sve ono što su ljubitelji elektronskog zvuka prethodnih godina doživeli na festivalskim večerima, već izazivaju ogromnu euforiju među potencijalnim posetiocima.

 

Karte za ovogodišnji festival biće isključivo dvodnevne, ali će za najbrže “ljubitelje zvuka” u promo periodu ulaznica za oba dana koštati samo 590 din. Od 05. jula će uz kartu biti dostupan i novi model Soundlovers majice, po ceni od 490 din. Kupovina karata vršiće se kroz ticketing servise Gistix-a i na brendiranim trafikama u centru grada. Više informacija o festivalu, izvođačima, promotivnim cenama prenoćišta u Zrenjaninu uz festivalsku kartu, i ostalim benefitima – mogu se dobiti na oficijelnom web sajtu manifestacije, na adresi soundlove.rs.

 

Najnovije informacije o festivalu dolaziće sa zvanične fejsbuk stranice festivala

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Turistička organizacija

grada Zrenjanina

Ulica: Koče Kolarova 68,

23000 Zrenjanin, Srbija

tel. +381 23 523 160

fax +381 23 523 161

e-mail : office@visitzrenjanin.com


Turističko

informativni centar

Ulica: Subotićeva 1,

23000 Zrenjanin, Srbija

tel. + 381 23 581 890

fax. +381 23 523 260

e-mail : tic@visitzrenjanin.com

gradituristicka

Ovo je stranica za one koji su nekada bili, a nisu otkrili jedinstvena blaga grada na reci Begej. Ovo nije samo turistička prezentacija. Ovo su živi otkucaji Zrenjanina, srca regije Banat. Od nas, koji u njemu živimo...

Grad Zrenjanin i TO grada Zrenjanina

Gradska uprava: 315-0111

Centar za obaveš. 985 523-985

Policijska uprava 192 564-112

Vatrogasna služba 193

Hitna pomoć 194


Dežurni Lekar: 562-066

Elektro Distribucija 543-210

Elek.Dist. Dispečar. 522-444

Osnovni sud: 564-737

Viši sud: 564-712

Privredni sud: 561-929

Prekršajni sud: 525-253

Opštinsko javno tužil.: 560-150

Free Joomla! template by L.THEME